Muziek

Feestje voor artists & art lovers met live jam om op te dansen

Maandag 12 jun. 2023 om 20:00

Warm Bad #2

Toekomstmuziek, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Warm Bad is een bi-maandelijks feestje waar je de hele avond kunt dansen op ter plekke geïmproviseerde live muziek door muzikanten die je ook kan horen in Paradiso, de Melkweg, op Lowlands of North Sea Jazz. De geïmproviseerde jams worden afgewisseld met spannende, korte performances in verschillende kunstdisciplines. Hip Hop, vogue, paaldans, alles kan, mag en gebeurt bij Warm Bad.

Wat begon als een feestje voor dansers en muzikanten trekt inmiddels kunstenaars uit allerlei disciplines die - vaak spontaan - betrokken raken bij de inhoud van de avond. Het thema vanavond is GAMES. Laten we wat eigenzinnigheid en plezier brengen in deze harde wereld! Een outfit in het thema is niet verplicht maar draagt wel bij aan de sfeer van de avond!

Special Guest
Wennah Wilkers is een Nederlands-Filippijnse danseres en choreograaf die de grenzen opbreekt tussen hedendaagse en urban dans. Ze verspreidt haar authentieke danstaal in de theaters en in cyphers. Ze is onderdeel van de housedance crew XGEN waarmee ze battles doet optreedt, coacht, en bouwt aan de hiphop community door evenementen te organiseren.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.