Michiel Blankwaardt

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: X

Genomineerd door: David Geysen

''Ik nomineer ook Michiel Blankwaardt. Een sterke fysieke speler met een goeie kop voor film en theater. Hij heeft als acteur een groot bereik als het om diverse rollen gaat. Kan zowel dramatische als komische rollen met verve spelen.''

Over Michiel Blankwaardt

Michiel Mwaka Blankwaardt is geboren in Tanzania en werd toen hij vijf maanden oud was geadopteerd. Op zijn zevende is hij met zijn ouders en zusje naar Nederland gekomen. Mwaka Blankwaardt groeide nadien op in Den Haag en was al vanaf jonge leeftijd met acteren en toneel bezig. In 2007 rondde hij de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht af. Sindsdien is hij een veelgevraagd acteur in het (Nederlandse) theater-, film- en televisielandschap. Zo ken je hem misschien van de film Alles is familie, theatergezelschap BonteHond of de televisiehit Flikken Maastricht.

We Are Public Awards

21 September | Melkweg, Amsterdam
Early Bird | €17,50*
Regulier | €20*
We Are Public-leden | Gratis
*Excl. servicekosten + Melkweg lidmaatschap

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden