Theater, Muziek, Film, Beeldende Kunst, Performance, Dans, Literatuur, Spoken word We Are Public Original

Celebrating positive disruption

Donderdag 21 sep. om 19:00

We Are Public Award Show

Melkweg, Amsterdam

Tickets zijn gratis met de We Are Public-pas
Reguliere prijs: 17,50-20,00

Vergeet de saaie prijsuitreikingen en verplichte dankwoordjes, vanavond zie je edgy werk van de spannendste makers van nu in álle hoeken van de Melkweg. Vier met ons mee en laat je verrassen.

Daniël Kieft Curator Theater en Dans

Over dit programma

De We Are Public Award Show is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

De genomineerde makers zijn genomineerd door andere makers. Dus geen top-down winnaars en verliezers, maar bottom-up nominaties gebaseerd op inspiratie, fascinatie en bewondering.

Tijdens de We Are Public Award Show zetten we die nominaties om in Awards. Een avond vol live performances op het vlak van muziek, dans, film, theater, kunst en alles wat daar aan raakt.

Samen met alle makers bouwen we de ultieme kunstshow waar niemand een winnaar is, maar iedereen wint. Daar wil je bij zijn! Benieuwd naar de eerste genomineerden?

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.