Film, Dans Cinedans

Droomachtige film over verbondenheid met de natuur

Zaterdag 25 mrt. 2023 om 22:00

Super Natural

Jorge Jácome
Eye, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Super Natural begint in het donker met twee stemmen, nauwelijks stemmen te noemen, meer elektronische kraakgeluiden. Hun boodschappen zijn ondertiteld en leiden ons zachtjes door de film. Allerlei lichamen verschijnen voor de camera, gefilmd met een fijngevoeligheid die het onmogelijk maakt ze te scheiden van het landschap waarin ze zich bevinden.

Jorge Jácome's speelfilm is een unieke hallucinerende ervaring, waarin krabben en garnalen, tekeningen van vogels, een zingende zeemeerminprinses, plastic insecten, bloemen, avatars, vruchten, wateren, bergen en een groep performers, met en zonder handicap, opgaan in de flora en fauna van het eiland Madeira. Het is een experimentele, associatieve film over waarderelativering, schoonheid en verbondenheid met de natuur.

Cinedans FEST
Cinedans brengt weer de mooiste dansfilms naar het grote scherm. Korte films van talenten die op het punt van doorbreken staan en meer gevestigde namen met een focus op het werk van grootheden als Rem Koolhaas en Pina Bausch. Dompel je onder in de rijke programmering van dit unieke festival!

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.