Dit is We Are Public

Bij We Are Public geloven we dat cultuur essentieel is voor hoe we de wereld zien, begrijpen en onthouden.

Muziek, films, beeldende kunst, theater, literatuur — cultuur is overal en altijd. Het is een onmisbare stem die middenin de samenleving hoort.

Maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Daarom bouwen wij al 10 jaar aan een overkoepelend platform en lidmaatschap voor kunst en cultuur. Hiermee zorgen we voor meer focus op cultuur en meer publiek voor onze partners.

En wij geloven in een community die dit ondersteunt. In een groep mensen die waarde hecht aan creativiteit en open staat voor nieuwe perspectieven.

Geloof je ook dat positiviteit en creativiteit het fundament zijn van een betere wereld? En dat kunst en cultuur hierin van essentieel belang zijn?

Doe mee! Samen met meer dan 10.000 andere leden, 500+ culturele instellingen en honderden makers. Zo leggen we samen de basis voor positieve verandering in een wereld die dat nodig heeft.

Het We Are Public-platform

Op het We Are Public-platform vind je iedere dag een ultieme selectie voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. Scherp geselecteerd door onze curators. Buiten de gebaande paden en met een focus op nieuwe makers.

Kunst, dans, muziek, film, theater en meer. Geselecteerd bij 500 podia, filmhuizen en musea in Nederland.

Scroll, filter, bewaar en verdiep. Laat je verrassen door onze selectie.

Het We Are Public-lidmaatschap

Je kan ook lid worden van We Are Public. Dan krijg je een We Are Public-pas waarmee je toegang krijgt tot alle programma’s op ons platform.

Met je lidmaatschap ben je supporter van creativiteit, Samen met meer dan 10.000 andere leden, 500+ culturele instellingen en honderden makers.

Je bent deel van de nieuwe manier van kunst ontdekken, bezoeken en betalen. En je kan het zelf zo mooi maken als je wil. Je kan iedere dag gaan of maar af en toe.

En omdat jij er bent is de zaal voller… En de helft van je geld gaat direct naar alle programma’s uit onze selectie, dus als je een keertje niet gaat, komt je geld toch gewoon goed terecht.

Vertel me meer over het lidmaatschap.

We Are Public Benefits

Ook ontvang je Benefits waarmee je vele extra's en mooie kortingen krijgt bij onze favoriete partners. Zo haal je nog meer uit je lidmaatschap.


De curators van We Are Public

Onze curators selecteren programma die ze écht geweldig vinden. Zo wordt het nog makkelijker om je te laten verrassen door onze keuzes. Ontdek hun tips op de homepagina, in maandelijkse thema's en via de festival collecties.

Benieuwd naar wie onze curators zijn? Leer ze hier kennen.

Ontdek de highlights uit onze selectie

We Are Public is onderdeel van De Nieuwe Cultuur Stichting.
Klik hier voor meer informatie over de stichting.
Klik hier
voor meer informatie over de gedragscode en het aanspreekpunt.