Giorgio Paquay

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Verbinden van Artiesten & Authenticiteit Award

Genomineerd door: Maria Anouk

''Ik wil deze award uitreiken omdat ik zeker weet dat Giorgio een plug is voor vele creatives, waaronder voor mij. Hij brengt mensen samen en creëert kunst wat zonder teamwork nooit had kunnen bestaan. Dit is een bijzondere gift die weinig mensen bezitten en het is prachtig om te zien hoe Giorgio zijn gift deelt met de wereld.''

Over Giorgio Paquay

Drummer, componist en producent Giorgio Paquay studeerde aan de Herman Brood Academie en is onderdeel van het Amsterdamse collectief 45ACIDBABIES: een band met een zeer eigen geluid wat zelf omschreven wordt als Bubblegum-Rock. Ook is Paquay oprichter van Carbonara Collective, geïnspireerd door Italiaanse haute couture en gastronomie, waarin neo-soul, R&B en hiphop hierin samensmelten.

Instagram
Beeld:
Michael Hauschildt, Maison Mukiza

Ontdek de andere genomineerden