Kick van Doorn

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Grootste Inspiratie & Energiebom van Amsterdam Award

Genomineerd door: Noha Saré

''Kick blijft vernieuwen, verbinden en creëren. Ik ken niemand die zoveel projecten opzet, aanpakt en mensen weet te verbazen als hij. Zijn liefde voor (het maken van) kunst en het samenbrengen van mensen lijkt een drijfveer voor zijn onuitputtelijke energie. Een energie die niet normaal aanstekelijk werkt en een vuur aanwakkert bij anderen. De wereld heeft meer mensen nodig zoals hij!''

Over Kick van Doorn

Wie Kick een beetje kent, weet dat alles wat hij doet draait om het samenbrengen van mensen. Deze jonge ondernemer is al heel lang bezig met het opzetten van diverse projecten, met YUSU als kers op de taart. Als mede-eigenaar en oprichter heeft hij zijn passie voor o.a. branding volledig kunnen gebruiken om een plek te creëren met een duidelijke merk identiteit. YUSU is een plek voor de community, wat zich uit in de welkome sfeer, maar ook in alle verschillende projecten die Kick hieromheen opzet. Of het nou de verbinding met een kledingmerk is of het supporten van lokale kunstenaars. Naast YUSU zit Kick ook niet stil. Fotograferen is iets wat hij graag doet, naast het samenbrengen van mensen uit verschillende discipline. Vertel Kick een keer wat jouw passie is en hij zal altijd kijken of hij iets kan opzetten zodat je hier mee verder kan. Of dit nou koken of beeldhouwen is, deze man kan hier wel iets mee. (Geschreven door een vriendin.)

Instagram | Website

Beeld: Kick van Doorn

Ontdek mijn werk

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden