Hali Neto

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Meest Fysiek Inspirerende Maker Award

Genomineerd door: Sue-Ann Bel & Roann Postma

''Hali is een eigenzinnige maker die met plezier een groot bereik heeft in zijn fysiek. Hij denkt op z'n eigen manier en eigenheid. Zijn performances zijn sterk en beheerst!''

Over Hali Neto

De Angolees-Nederlandse acteur, mimer en theatermaker Hali Neto (1991) creëert krachtige beeldende voorstellingen met feilloze timing en een humoristische inslag. In 2018 studeerde Neto af aan de mime-opleiding aan de AHK. Hali wil met zijn werk zijn publiek het gevoel geven wat hij zelf als kind had: terug naar het pure, ongefilterde doen waar je zin in hebt en overal plezier en mogelijkheden in zien, in een wereld van verwachtingen en overpeinzingen. Hali was o.a. te zien Crispr, The Great escape, Schoppen, Dreef, Hallo familie en in de televisieserie A’dam en E.V.A.

Instagram | WebsiteBeeld:
Sjoerd Derine, Hali Neto

Ontdek mijn werk

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden