Noha Saré

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Artistieke Oprechtheid Award

Genomineerd door: Babette Kalker

''Noha is een van de meest loyale mensen die ik ken. Loyaal naar de mensen om zich heen - vrienden, familie, team, mede-artiesten - en naar haar artistieke vuur. Zij durft die te horen en dan écht te doorvoelen; daarnaar maken, vanuit daar delen. Zij heeft een zo'n wezenlijkheid in wat ze maakt. Als zij begint met zingen, dan begint een oprechtheid in haar te reuren; liefdevol en rauw. Een kernachtige, kwetsbare en krachtige frequentie die zij deelt met iedereen om haar heen.''

Over Noha Saré

Noha Saré is een Amsterdamse zangeres die opvalt door haar krachtige, maar gevoelige stemgeluid. Ze speelt graag met tegenstrijdigheden in haarzelf en probeert deze te verkennen in haar muziek, fotografie en videografie. Ze heeft recent haar debuut EP “Into Your Head” uitgebracht; een soulvol, authentiek geluid met elementen van alternatieve R&B en electropop.

Instagram
Beeld: Kick van Doorn, Dimitri Menase

Ontdek mijn werk

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden