Precious Alvares

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Communitybuilder & Dansmaker Award

Genomineerd door: SERIÓÓS Collectief

''Precious is vurig!! Ze timmert keihard aan de weg voor de afro community in Nederland door haar kennis over de rijkdom binnen het continent te vergroten en te delen. Fondsen en subsidieverstrekkers get that money ready, ya wanna be a part of this!''

Over Precious Alvares

Precious begon met dansen toen ze drie jaar oud was. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot een sterke allround danseres. Na het afronden van een professionele dansopleiding in 2016, is ze naast het optreden ook gaan lesgeven, choreograferen, presenteren en zwarte haarstylist geworden. Ze treedt op en geeft les in het hele land. Hiermee heeft ze verschillende wedstrijden gewonnen en choreografieën gemaakt voor artiesten en tv-shows. Waar ze ook gaat, ze vertegenwoordigt graag vrouwen en de Afrikaanse moderne streetstyle.

Met haar dominante visie en missie is zij in staat om nationaal en internationaal mensen te motiveren en te inspireren. Sinds 2016 werkt ze aan het uitbouwen van haar gecreëerde platform genaamd World Of Afro, om de Afrikaanse dansstijlen te erkennen en om dans zowel in Nederland als in het buitenland te laten groeien, elke dag groter en prominenter te maken. Met alles wat Precious doet en aanpakt, is het haar doel is om iedereen een volledige ervaring van hoge kwaliteit te bieden en mensen met een glimlach op hun gezicht haar studio te laten verlaten.

Instagram | WebsiteBeeld: Ashley Ray Zinhagel, L'Afrique

Ontdek mijn werk

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden