Janneke Remmers

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Ultimate Performer Award

Genomineerd door: Suze Milius

''Janneke is een van de meest open performers die ik ken. ‘Up for it’ is haar middle name, 'Meedenken, onderzoeken en uitproberen' haar laatste. Niemand is zo in het moment of zoekt ernaar als zij. Haar werk is zuiver, vol heldere gedachten en emotioneel zonder ooit particulier te worden. Ze zoekt altijd naar het ‘samen’ en dat raakt mij iedere keer weer.''

Over Janneke Remmers

Janneke Remmers (1981) is een Nederlandse actrice. Remmers is na haar studie Politicologie overgestapt naar de Toneelschool Amsterdam, waar zij in 2009 is afgestudeerd. Nadien heeft ze op het toneel gestaan in producties van onder meer Theater Oostpool, Frascati Producties en Dood Paard. In 2017 werd Remmers genomineerd voor de Theo d’Or (meest indrukwekkende vrouwelijke hoofdrol) voor haar vertolking van Andromache in Troje Trilogie.

Instagram
Beeld: Moon Saris, Karin Jonkers

We Are Public Awards

21 September | Melkweg, Amsterdam
Regulier | €18*
We Are Public-leden | Gratis
*Excl. servicekosten + Melkweg lidmaatschap

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden