Melisa Diktaş

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Eigenzinnig & Hart Openend Powerhouse Award

Genomineerd door: Çiğdem Polat

''Melisa is een geweldige danser en maker die met haar sensitiviteit en authentieke bewegingstaal direct spreekt tot je hart. Haar verhalen die ze kwetsbaar en transparant via het lichaam laat spreken komen voort uit eeuwen oude herinneringen vanuit haar wortels ( Koerdisch-Turks/Indonesisch). Als Melisa de ruimte inwijdt met haar bewegingstaal word deze direct gevuld met haar sterk doorleefde artistieke expressie waar je als kijker onderdeel van wilt zijn.''

Over Melisa Diktaş

Melisa Diktaş is een maker van Koerdisch-Turks/Indonesische afkomst. In 2016 is Diktaş afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas. Sindsdien is zij als danseres werkzaam geweest bij onder andere The Voice of Holland/Kids/Vlaanderen, Idols en programma's in het buitenland. Zo werkte ze recentelijk aan LENTE o.l.v. Ryan Djojokarso in samenwerking met operazangeres Bernadeta Astari.

Instagram


Beeld: Polly Mirovskaya, Bowie Verschuuren

Ontdek mijn werk

We Are Public Awards

21 September | Melkweg, Amsterdam
Regulier | €18*
We Are Public-leden | Gratis
*Excl. servicekosten + Melkweg lidmaatschap

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden